Om oss

Om oss

Din komplette eiendomsentreprenør, prosjekt fra A til Å!

Hvorfor velge oss!

Lang erfaring

Eiendomsentreprenøren AS har vært aktiv i byggebransjen siden 2008. Vi er en totalentreprenør som tilbyr profesjonelle tjenester innenfor bygg renovering i Oslo og Akershus. Vårt mål har aldri vært å bli størst, men vi har derimot et mål om å ha mest fornøyde kunder.


Alt fra en leverandør

Vi utfører både bygge-, anleggs- og renoveringsarbeid, utvendig og innvendig. Vår rolle er oftest hovedentreprenør eller totalentreprenør. Med hensyn til våre kunder, som har ulike forventninger til vårt arbeid, betrakter vi hvert oppdrag individuelt. For å levere topp kvalitet på våre tjenester, koordinerer og overvåker vi alle aktivitetene knyttet til våre underleverandører. Som blant annet arkitekter og interiørarkitekter. Vårt mål er å levere og realisere kundens ønsker. Vi er erfarne på prosjektplanlegging og gir spesialistrådgiving.

Sentralgodkjenning og sertifiseringer

Utførelse av Tømrerarbeid og montering av trekonstruksjoner i tiltaksklasse 1. Vi er også godkjent av Fagrådet for våtrom (FFV) som Godkjent våtromsbedrift og innehar kompetanse for prosjektering, ledelse og utførelse av våtromsarbeider i henhold til Byggebransjens våtromsnorm (BVN).


Trygghet og kvalitet

Personlig service og oppfølging. Vi holder tidsfrister og leverer alltid etter avtalt pris og tidsfrist. Ingen entreprenør er lik, det samme gjelder vært enkelt prosjekt. Eiendomsentreprenøren velger sine underleverandører ut ifra langt samarbeid. Du som kunde forholder deg kun til oss, en hovedentreprenør, vårt ansvar, din trygghet


Våre kvalifikasjoner og sertifiseringer, din trygghet

La oss bli din entreprenør

fortell oss mer om ditt prosjekt

KONTAKT OSS