Tjenester

Vi tilbyr en rekke forskjellige tjenester

Enten du vil at vi skal bygge deg et nytt hus eller endre, restaurere eksisterende løsning – så står vi klare til å ta jobben!

Bad og våtrom

Vi i Eiendomsentreprenøren er dyktige våtromsentreprenører som har mange års erfaring innenfor alt som omhandler våtrom. Eiendomsentreprenøren er godkjent våtromsbedrift, alle våres ansatte har gjennomgått kurs og sertifisering etter byggebransjens våtromsnorm (BVN). Vi benytter kun godkjente våtromssystemer og produkter slik at du som kunde skal være sikker på at du får levert et kvalitetsprodukt. Vi er dessuten totalleverandør av godkjente elektrikere og rørleggere slik at du kun trenger å forholde deg til oss. Alt arbeid dokumenteres med bilder og sjekklister, ved ferdigstilling overleveres sluttdokumentasjon/FDV dokumentasjon (forvalting drift og vedlikehold). I Norge registreres det årlig ca 80.000 vannskader. De fleste årsakene til slike skader skyldes at arbeidet ikke er uført godt nok, eller at materialene som ble benyttet var av for dårlig kvalitet. Velg derfor erfarne og sertifiserte entreprenører når du skal ha uført arbeid. Vi tilbyr fastpris på bad.


Rehabilitering

Eiendomsentreprenøren har utført utallige rehabiliteringsjobber gjennom årene, slik at du som kunde skal føle deg trygg på at jobben blir utført etter gjeldene forskrifter og kvalitetsstandarder. Vi påtar oss hele rehabiliteringsjobben fra A til Å slik som muring, pussing, flislegging, gulvsparkling, gulv og parkett, skifte av vinduer og dører, innvendig og utvendig maling, tak, terrasse og tømrearbeid. Vi ufører rehabilitering utvendig som både varer og tåler de nordiske værforholdene. I våres bedrift har vi tømrere, flisleggere, murere og malere, og vi benytter kun våres seriøse samarbeidspartnere på elektro og rør. Som total entreprenør sørger vi for at du som kunde kun trenger å forholde deg til oss.


Nybygg og tilbygg

Eiendomsentreprenøren er et sentralt godkjent foretak for ansvarsrett etter plan- og bygningsloven. Vi leverer alt av nybygg og tilbygg store som små. Vi har et godt samarbeid med arkitekter og ingeniører, dessuten er vi også behjelpelige med hele søknadsprosessen. Ved tomtearbeid slik som planering av tomt benytter vi kun anleggsarbeidere som er godkjente for ansvarsrett. Ønsker du å benytte deg av prefabrikkerte huselementer etter norsk standard TEK10 kan vi levere dette via av våres samarbeidspartnere. Vi i Eiendomsentreprenøren sørger for å forenkle hele nybygg/tilbygg prosessen for deg som kunde, slik at du får realisert dine ønsker og drømmer.


Tak og taktekking

Taket er en viktig del av huset ditt, taket skal sørge for å holde vann og fukt ute. Vi påtar oss alle typer oppdrag fra små serviceoppdrag til store prosjekter for borettslag. Vi monterer snøfangere, takstiger, stigetrinn, pipeplatå, takrenner og nedløpsrør. Vi samarbeider kun med høyt kvalifiserte blikkenslager som har lang erfaring innenfor feltet. Arbeidet utføres etter alle gjeldene standarder og forskrifter.


Maletjenester

Vi maler både gamle og nye bygg utvendig, innvendig. Vasking av bygning utvendig, samt skraping før maling eller beisning. Vi benytter kun materialer som er ment til å tåle det skandinaviske været. Vi leverer alt fra A til Å innenfor maletjenester.


Trapper og rekkverk

Trenger du en innvendig eller utvendig trapp i høy kvalitet og finish? Vi kan designe og produsere helt unike trapper og rekkverk i stål, tre eller glass og som rettløps, repos, vindel eller vinkeltrapp. Vi leverer komplette trappeløsninger fra de mest minimalistiske og moderne til tradisjonsrike smijernsrekkverkene, alt etter dine ønsker og behov.


Gulvarbeid

Vi legger alt slags gulv slik som parkett og heltregulv, ønsker du et mere unikt gulv så kan vi produsere fiskebeingulv som et eksempel. Vi rengjør, vokser, oljer sliper og reparer alle typer gulv.


Grunnarbeid

Godt grunnarbeid er noe vi alltid prioriterer, uten godt grunnarbeid vil det bli kostbart hvis man trenger å utbedre feil eller mangler i ettertid. Vi tilbyr forskaling, pigging, graving, drenering og murarbeid


Prosjekter fra A til Å

fortell oss mer om ditt prosjekt

KONTAKT OSS